Ik wou dat ik je tien jaar eerder had leren kennen

Ik prees (en prijs) mezelf een gelukkig mens. Heb een heerlijk gezin, lieve familie, lieve vrienden, een super baan etc. Er zat wel een addertje onder het gras. Van binnen… Lees meer… “Ik wou dat ik je tien jaar eerder had leren kennen”

Marnie kwam op mijn pad in een fase van mijn leven dat alles misging

Marnie kwam op mijn pad in een fase van mijn leven dat alles misging. Een scheiding, puberdochter ernstig uit balans en een ernstig zieke moeder. Ik roeide en roeide met… Lees meer… “Marnie kwam op mijn pad in een fase van mijn leven dat alles misging”

Marnie mag zich met recht een coach noemen

Marnie laat je op een hele natuurlijke manier anders naar lastige zaken en het leven kijken.Na iedere sessie heb ik enorm veel energie in mijn lijf, dat ik ook zin… Lees meer… “Marnie mag zich met recht een coach noemen”

E-coaching vanuit Curacao

Ik wil je een dikke pluim geven!! Met jou hulp heb ik mijzelf en mijn gedragingen/reacties op mijn omgeving heel goed in beeld gekregen. Het is confronterend maar daarna zo… Lees meer… “E-coaching vanuit Curacao”

Minddrops laat je brein druppelen!

Fysiek en mentaal aan jezelf werken! Dit is wat ik mijn klanten adviseer. Je kan jezelf altijd verbeteren. Stilstand is achteruitgang. Wat niet wil zeggen dat je altijd maar door… Lees meer… “Minddrops laat je brein druppelen!”

Dit is wat er rechtstreeks uit mijn hart kwam

Op Facebook kwam ik op een gegeven moment “Minddrops” tegen. Prachtige stukjes proza, vaak met een levenswijsheid, maar altijd bedekt met humor. Daarachter bleek jij te zitten, Marnie, een prachtige… Lees meer… “Dit is wat er rechtstreeks uit mijn hart kwam”

Ik was te lief en had zo goed als geen grenzen

Met tot gevolg dat iedereen daar overheen ging. Zo ook op mijn werk. Door ziekte van collega’s ben ik me gaan gedragen als een ondernemer, binnen deze onderneming, en nam… Lees meer… “Ik was te lief en had zo goed als geen grenzen”

Een echte Bofkont

Het moet ergens in september zijn geweest. Na het lezen van Marnie’s column in de extra bijlage van het Noord-Hollands Dagblad. In deze intrigerende bijlage, Lijf en Gezondheid, had Marnie… Lees meer… “Een echte Bofkont”

Wij, Lot1038 en gevestigd op het mooie Curacao zijn groeiende met ons bedrijf als exclusief dealer van toonaangevende Europese topmerken.

Werkende als interieurspecialist met de mooiste producten voor binnen en buiten. Met professionele zorg datgene beantwoorden dat onze opdrachtgevers vragen, en de Caribbean nog mooier maken, dat is onze missie.… Lees meer… “Wij, Lot1038 en gevestigd op het mooie Curacao zijn groeiende met ons bedrijf als exclusief dealer van toonaangevende Europese topmerken.”

De Douchekop en de Kilimanjaro

Ik kom onder de douche vandaan en dat bracht me met weinig nadenken tot het volgende. Mijn vrouw is 1.63 m. en ik ben 1.85 m. Ik stap onder de… Lees meer… “De Douchekop en de Kilimanjaro”

Drop your mind at a Personal coach

Wat Krom is praat Marnie Recht. Althans figuurlijk bedoeld uiteraard. Want anders zou 98% van de jaarlijkse bananenproductie nooit voor consumptie in aanmerking komen. 5% van de aanvankelijk afgekeurde komkommerteelt… Lees meer… “Drop your mind at a Personal coach”

Wat ben jij een bijzonder mens

En wat voel je de dingen goed aan. De brieven die ik van je krijg, ook de kleine pb-tjes zijn parels voor mijn ziel, ik geniet er van en koester… Lees meer… “Wat ben jij een bijzonder mens”

Het was op de sportschool dat jij in mijn leven kwam, en blijkbaar niet voor niks

Ik ben heel dankbaar dat ik jou daar heb leren kennen. We zijn daar een aantal keer aan de praat geraakt over ditjes en datjes en al gauw had jij… Lees meer… “Het was op de sportschool dat jij in mijn leven kwam, en blijkbaar niet voor niks”

Ik liep al een tijdje met mezelf te worstelen

Wist dat er dingen waren waar ik zelf niet bij kon komen maar hulp zoeken was eng. ” Stel je voor wat je daar in je diepste binnenste tegenkomt…” was… Lees meer… “Ik liep al een tijdje met mezelf te worstelen”