De Douchekop en de Kilimanjaro

Ik kom onder de douche vandaan en dat bracht me met weinig nadenken tot het volgende.
Mijn vrouw is 1.63 m. en ik ben 1.85 m.
Ik stap onder de douche nadat mijn vrouw was geweest dus de douchekop hangt te laag voor mijn gestalte. Eerst heb ik me hieraan groen en geel geërgerd met of zonder vloek.
Je kunt toch ook van de douche gebruik maken op mijn hoogte, maar zij vindt het kennelijk prettiger om de douchekop wat lager te hebben en vergeet hem terug te hangen op mijn hoogte.
Wat ik natuurlijk eerlijk gezegd ook na mijn douchen zou kunnen doen en het op haar hoogte zetten.

Wat heb jij, Marnie me nu geleerd, heel simpel. Je kunt ook wel eens moeten douchen onder een te lage douchekop en als je dat leert te aanvaarden wordt je ook goed schoon maar je leert ook dat je de douchekop hoger kunt zetten om schoon te worden.

Ik ben opgelicht voor ruim € 180.000,– kom in de schuldsanering, kom er na 3 jaar uit, heb geen spaargeld meer, gespaard pensioen is op want alles naar de schuldeisers, heb een dubbele liesbreuk, atriumfibrilleren, 4 keer aan huidkanker geholpen en heb COPD met een longcapaciteit van 25%.
Ik ben 71 jaar, ben niet zielig en werk nog iedere dag want van alleen AOW poep je dun. 🙂
In 2012 moet ik het werken met de handen loslaten (ik had een schildersbedrijf), dat deed pijn, immers iets betekenen voor andere mensen geeft behalve geld ook voldoening.
Ben toen zonder een cent hulp de verkoop/advies van natuurverven gaan doen en nu na 2 jaar is ook dit rendabel aan het worden en boek ik leuke resultaten.
Deze verf is zonder enig oplosmiddel en uniek op de Nederlandse markt in samenstelling en kleur. Puur uit natuurlijke grondstoffen zonder solventen acrylaten of olie.
Een koper van een woning in de Markthal te Rotterdam merkte het volgende op, dit is het eerste huis wat ik bezoek waar de wanden beplakt zijn met glasvlies, geschilderd met natuurverf en hij rook niets aan geuren van lijm of verf.
Dus toch weer de voldoening van mensen die ik ervaar en die mij goed doet.

Met mijn zestig jaar wilde ik langs alle mooie plekken van de wereld reizen, bijzondere en mooie landen met hun eigen cultuur ervaren.
Nu doe ik dat ook via het maandblad van National Geographic, de lage douchekop.
Toen de longarts, Dr. Spanbroek mij vroeg wat verwacht je zelf nog te kunnen doen antwoordde ik, een goed netwerk van natuurverf-verkopers op zetten, veel te reizen naar mooie landen en de Kilimanjaro beklimmen in mijn tachtigste levensjaar.
Dat is de hoge douchekop.
Marnie, je bent een weldaad voor vele mensen, blijf je eenvoud behouden daardoor blijven jouw Mind Drops zuiver en wellicht een hulp voor velen mensen die hier open voor staan.
Je woorden brengen mij warmte, kracht, zuiverheid en innerlijke pracht.
Dank voor jouw coaching, het maakt van mensen echte mensen.

Zakenman en Avonturier uit Brabant