Minddrops laat je brein druppelen!

Fysiek en mentaal aan jezelf werken! Dit is wat ik mijn klanten adviseer.
Je kan jezelf altijd verbeteren. Stilstand is achteruitgang. Wat niet wil zeggen dat je altijd maar door moet razen. Rust (balans) werkt heel helend. Door voor jezelf rust te creëren, tot bezinning te komen, krijg je veelal nieuwe inzichten die je juist weer verder brengen.
Een goede coach is van grote waarde. Iedereen heeft een coach nodig. Tenminste, dat is mijn bescheiden mening. Het is fijn als je je op bepaalde momenten (in je leven) kan laten ondersteunen door een professional. Het geeft je inzicht en overzicht. Naarmate je jezelf beter leert kennen en je jezelf leert accepteren, verkrijg je meer innerlijke rust en word je comfortabeler met jezelf. Op die manier kan je het maximale uit jezelf halen. In mijn ogen is dit ook de basis om anderen goed te kunnen helpen.

Belangrijk is het dat je een coach kiest die bij je past, één met wie het klikt. Alleen dan haal je er het beste uit. Omdat ik het leuk en leerzaam vind én in het kader van “Practice what you preach”, heb ik mij eind juni 2014 laten coachen door Marnie Krom van Minddrops in Beverwijk. Zij is Mediator & Mindcoach. Een aantal jaren geleden heb ik Marnie ontmoet, sindsdien hebben wij altijd contact gehouden. Met sommige mensen voel je gewoon een bijzondere band. Je kent dat vast wel.
Marnie is in mijn ogen niet ‘alledaags’, ze is een echte persoonlijkheid met het hart op de tong.
Leuk ook vind ik dat zij haar consulten niet standaard in een kantoortje houdt. Als cliënt bepaal jij waar jij je prettig voelt om vrijuit te kunnen praten. Het gaat er tenslotte om dat jouw brein de kans krijgt lekker te druppelen. Ik heb met haar gesproken in haar sfeervolle tuin. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Het is fijn als mensen dat effect op je hebben. Als geen ander weet ik dat je als trainer/ coach mensen pas echt kunt helpen als zij zich voor je openstellen.
Dat was dan ook wat ik deed, me open stellen.

(Personal Trainer)